اظهارنامه مالیاتی شراکتی

شراکت در اظهارنامه مالیاتی

اظهارنامه مالیاتی شراکتی یکی از موضوعات مهم در انواع اظهارنامه ها به شمار می آید.یکی از مشکلات مودیان در نحوه تنظیم و ارسال این نوع اظهارنامه شراکتی،هنگام فوت یکی از شرکاست که معمولا باعث سردر گمی سایر شرکائ و احتمالا تنظیم اشتباه در این نوع اظهارنامه ها می شود.متاسفانه در کشور ما استفاده از مشاوران مالیاتی در این زمینه بسیار کمرنگ است و معمولا اشخاص و صاحبین کسب و کار موقعی اقدام به گرفتن مشاوره می کنند که اظهارنامه را ارسال،و در نتیجه،برگ تشخیص بر اساس خود اظهاری مودیان و شرکای آنها صادر گردیده است!

 

اظهارنامه مالیاتی

اظهارنامه مالیاتی و چگونگی تعریف نوع شراکت در صورت فوت شریک

اشخاص حقیقی در هنگام فوت یکی از شرکائ می بایست در تعریف نوع شراکت و در نظر گرفتن در صد سهم صفر شریک متوفی توجه لازم را مبذول نمایند.

◾️در ابتدا این نکته به ذهن می رسد که در اظهارنامه شراکتی به منظور تقسیم درست معافیت ماده ۱۰۱ زمانی که یکی از شرکا فوت می کند نوع شراکت را چگونه می بایست تعریف نمود؟

?در اظهارنامه شراکتی هنگامی که یکی از مودیان فوت نموده باشد، می بایست علاوه بر حضور مودی متوفی با درصد سهم صفر در لیست شرکا، اطلاعات وراث او نیز در سامانه ثبت نام به لیست شرکا اضافه شده، کدملی مودی متوفی برای هر کدام از وراث ثبت و نوع شراکت وراث، قهری و نوع شراکت شرکای دیگر اختیاری انتخاب گردد.

شناسه ملی بعنوان کد اقتصادی اشخاص حقوقی

کد اقتصادی

برخی مفاد آیین نامه اجرایی موضوع تبصره ۳ ماده ۱۶۹ ق.م.م

?در مورد اشخاص حقوقی ( باستثنای اشخاص موضوع ماده ۲ قانون .م.م ) شناسه ملی به عنوان شماره اقتصادی آنها محسوب می شود. برای اشخاص موضوع ماده ۲ قانون .م.م و صاحبان مشاغل ، سازمان امور مالیاتی موظف است پس از ثبت نام برای آنها، شماره اقتصادی بر مبنای شناسه یا شماره ملی آنها صادر و ابلاغ نماید.

?مادامی که برای اشخاص موصوع ماده ۲ قانون .م.م و صاحبان مشاغل، شماره اقتصادی جدید صادر نشده است، حسب مورد از شناسه ملی، شماره ملی، شناسه مشارکت مدنی و شماره اختصاصی اشخاص خارجی استفاده نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *