رئیس سازمان جرائم مالیاتی کشور با صدور بخشنامه ای، شرایط بخشودگی جرایم قابل گذشت مالیاتی، موضوع برخی مواد قانون مالیات های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده را اعلام کرد.
بخشودگی جرایم مالیاتی چیست؟
برای ارسال این اسناد ، شرکت ها و سازمان های بازرگانی و کلیه اشخاص حقیقی می توانند به درگاه سازمان امور مالیاتی مراجعه و پس از طی مراحل ذکر شده و ارسال مدارک مشخص شده ، می توانند اطلاعات را ثبت کنند. بعلاوه کلیه اشخاصی که طبق قانون مشمول ارسال این مدارک می شوند ، می توانند از شرکتهای دارای مجوز و مالی و حسابداری در این زمینه کمک بگیرند و صفر تا صد را به آنها بسپارند تا در اولین فرصت سند مربوطه را ارسال کنند و مودی مشمول جرایم مشخص نشده است.
- در صورت پرداخت مانده بدهی نهایی تا 30/7/1398 معادل 100٪ جریمه های قابل گذشت.
- در صورت پرداخت مانده بدهی نهایی از تاریخ 1 تا 8/1/1398 برای مودیان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره برداری و پروانه تولید از مراجع ذیربط، معادل 98٪ جریمه قابل گذشت و برای سایر مودیان 96٪ جریمه های قابل بخشش هست.
- در صورت پرداخت بدهی نهایی از تاریخ 9/9/1398 تا پایان سال جاری برای مودیان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره برداری و پروانه های کسب تولید از مراجع ذیربط، معادل 2٪ در ماه و برای سایر مودیان. برابر با 4٪، از درصد بخشودگی جرایم مالیاتی موضوع بند (2) فوق کسر خواهد شد.
- میزان بخشودگی جرایم براساس تاریخ پرداخت مانده بدهی نهایی هر سال محاسبه می شود.
وکیل حرفه ای جرایم مالیاتی قابل بخشش
با توجه به گسترش خدمات الکترونیکی مالیات و نیاز مودیان به دسترسی 24 ساعته به پرونده های مالیاتی و اظهارنامه های الکترونیکی، سازمان امور مالیاتی کشور نرم افزار وکیل مالیاتی حرفه ای من را برای گسترش خدمات تلفن های هوشمند تولید کرده است. این نرم افزار دارای چندین ویژگی است از جمله:
* مشاهده تمام پرونده های ثبت Modi به همراه اطلاعات آنها از جمله اطلاعات کلی پرونده، وضعیت پرونده ثبت، اطلاعات پرونده مالیات ضمیمه ثبت، اعضا و شرکای ثبت شده، و پرداخت های الکترونیکی و صورتحساب ها. پرداخت (دریافت و دریافت نشده).
* لیست اعلامیه های ارسال شده وی طی سالهای گذشته را مشاهده کنید. * لیست کلیه صورتحساب های مالیاتی صادر شده به وی، صرف نظر از قبض های الکترونیکی را مشاهده کنید. * آگاهی از آخرین اخبار مالیات.
رئیس سازمان امور مالیاتی و وکیل جرایم مالیاتی کشور بخشنامه جدیدی درباره بخشودگی جرایم قابل گذشت صادر کرده است که موضوع قانون مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده است. به گزارش رسانه های مالیاتی ایران، دکتر امید علی پارسا با صدور دستورالعمل شماره 200/99/509 در تاریخ 10 ژوئن 2016، آخرین تسهیلات حمایتی سازمان امور مالیاتی از فعالان اقتصادی را به صورت بخشودگی مالیات اعلام کرد. جرایم مالیاتی قابل بخشش تا پایان سال جاری ادامه دارد.
بدون دیدگاه