دستگاههای کارتخوان و اتصال آنها به پرونده های مالیاتی

تراکنشهای بانکی

چگونگی اتصال کارتخوانها به پرونده های مالیاتی

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور از اتصال دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک به پرونده‌های مالیاتی با همکاری بانک مرکزی خبر داد.

وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور با همکاری بانک مرکزی در حال ساماندهی و تعیین تکلیف دستگاه‌های کارتخوان بانکی و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی و اتصال آن‌ها به پرونده مالیاتی است، خاطرنشان کرد: کلیه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده نموده و نسبت به الصاق آن‌ها به پرونده‌های مالیاتی قبلی و نیز تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام نمایند.

همچنین ایشان تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، غیرفعال خواهند شد.

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه تصریح کرد: بر این اساس، ضرورت دارد مودیان محترم مالیاتی با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی فوق، بخش پایانه‌های فروش، اطلاعات مذکور را مشاهده نموده و نسبت به الصاق دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود به پرونده‌های موجود یا ایجاد پرونده جدید و یا درخواست غیرفعال سازی دستگاه‌های مطروحه اقدام نمایند.

 

 اخذ مالیات  از صاحبان ۱۳ میلیون کارتخوان که ۷۰ درصد آن ها پرونده مالیاتی ندارند!

شناسایی 2 میلیون مالیات دهنده با کارتخوان های بانکی

رئیس کل سازمان مالیاتی با بیان این که بخش بزرگی از فعالان اقتصادی در نظام مالیاتی ثبت نام نکرده‌اند، تصریح کرد: بیش از ۲ میلیون مودی جدید از طریق تعیین تکلیف کارتخوان‌های بانکی در طی دو ماه و نیم شناسایی شدند.

وی همچنین اظهار داشت که: حدود ۹۲ درصد از واحدهای صنفی موجود در بخش مشاغل اظهارنامه مالیاتی با رقم صفر ارائه کرده اند!، همچنین وی با تاکید بر این که تمامی فعالیت های اقتصادی توسط این سازمان باید پایش شوند، گفت: یکی از دلایل فرار مالیاتی اشراف نداشتن اطلاعاتی راجع به این موضوع است.

همچنین بخش بزرگی از فعالان اقتصاد در نظام مالیاتی ثبت‌نام نشده‌اند و آن هایی را که شناسایی کردیم اظهارنامه مالیاتی نمی‌دهند و بخشی که اظهارنامه مالیاتی می‌دهند اظهارنامه با درآمد صفر بیان کرده‌اند. وی افزود: یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد صنفی در بخش مشاغل وجود دارد که از این میزان یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد صنفی اظهارنامه مالیاتی با رقم صفر ارائه کردند و می‌دانند که دست نظام مالیاتی خالی است و نمی‌تواند سربه‌سر ما بگذارد.

وی ابراز امیدواری کرد که قبل از زمان ارائه اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان، این سازمان بتواند اظهارنامه برآوردی تولید کند. اگر مودیان بدانند که سازمان دستش پر است و بر مبنای اطلاعات عمل کرده، جرئت نمی‌کنند خلاف آن عمل کنند؛ چرا که کتمان مالیات جرم است و مجازات دارد.رئیس کل سازمان امور مالیاتی تأکید کرد: همه تلاش ما این است  که با دسترسی به تراکنش‌های بانکی، بیمه‌نامه‌ها، بارنامه‌ها، مراودات گمرکی، خودرویی و املاک، همه آن چه را که منجر به فعالیت اقتصادی افراد می‌شود شناسایی و احصا کنیم.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *