صنایع دستی و وضعیت مالیات آن را مشاور مالیاتی تشریح می کند. در ابتدا ممکن است کارگاههای تولیدی فرش دستباف و صنایع دستی با این سوال مواجه شوند که :اصولا وضعیت مالیات این واحدهای صنفی چگونه است؟ همچنین وظایف و تکالیف این واحدها در مورد مالیات و عدم جریمه های قانونی چیست؟
معافیت مالیات صنایع دستی و كارگاههای فرش دستباف و و شركتهای تعاونی
? مطابق ماده ۱۴۲ قانون مالیاتهای مستقیم : درآمد كارگاههای فرش دستباف و صنایع دستی و شركتهای تعاونی و اتحادیههای تولیدی مربوطه از پرداخت مالیات معاف است.
? توجه داشته باشیم معافیت مالیاتی موضوع ماده ۱۴۲ یاد شده از ابتدای سال ۱۳۹۵ ( عملکرد ۱۳۹۵ و بعد ) با اِعمال نرخ صفر قابل اعطاء خواهد بود ، فلذا کلیه اشخاص مورد نظر که به هر یک از فعالیت های مذکور در ماده ۱۴۲ مبادرت می نمایند ، برابر مقررات موجود ( از جمله تبصره ۱ ماده ۱۴۶ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم ) مکلف به ارائه اظهارنامه مالیاتی ، دفاتر و یا اسناد و مدارک موضوع ماده ۹۵ قانون مالیاتهای مستقیم در موعد مقرر به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی کشور اعلام می نماید خواهند بود .
? به عبارتی دیگر ، در صورت عدم ارائه اظهارنامه ، دفاتر و یا اسناد و مدارک مذکور ، مودی مطابق احکام و ضوابط قانون مالیاتهای مستقیم مشمول مالیات ، جریمه و مجازات مقرر خواهد شد .
چگونه می توان وجه چک های مخدوش ( شسته شده ،سوخته و …) را وصول کرد ؟
◾️ در این گونه موارد دارنده چک با مراجعه به یکی از شعب بانک محال الیه تقاضای کتبی خود را به ضمیمه لاشه چک تحویل مسئولین بانک داده و مسئولین بانک پس از احراز هویت دارنده چک و اخذ تصویری از اوراق هویتی ایشان ( کپی شناسنامه ، کارت ملی ) چک مخدوش را به اداره امور شعب متبوع خود ارسال می نمایند اداره امور شعب پس از طی مراحل اداری و تایید اصالت چک، دستور پرداخت وجه چک مربوطه را صادر می نماید.
i
بدون دیدگاه