مشاور مالیاتی در مورد وضعیت مالیاتی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد تجاری و صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی و شرکتهای دانش بنیان
وضعیت مالیاتی درآمد ناشی از فعالیت های اقتصادی برای اشخاص حقیقی
?وضعیت مالیاتی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد تجاری و صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی و شرکتهای دانش بنیان:
? مطابق تغییرات اعمال شده در قوانین مربوط به این دسته از مودیان مالیاتی ؛
◾️ در ماده ۱۳ قانون چگونگی اداره مناطق تجاری- صنعتی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۷ شهریور ۱۳۷۲ و اصلاحیه بعدی آن عبارت « به مدت بیست سال مالیات بر درآمد و دارایی موضوع قانون مالیاتهای مستقیم آنان مشمول مالیات با نرخ صفر خواهد بود» میگردد.
◾️ در بند (الف) ماده ۳ قانون حمایت از شرکتها و موسسههای دانش بنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات مصوب ۵ آبان ۱۳۸۹ و اصلاحیههای بعدی آن عبارت « مشمول مالیات به نرخ صفر ، معاف از پرداخت عوارض، حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض صادراتی به مدت پانزده سال» جایگزین عبارت «معافیت از پرداخت مالیات، عوارض، حفوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض صادراتی به مدت پانزده سال» میگردد.
◾️ در ماده ۹ و بند (ج) ماده ۱۱ قانون حمایت از شرکتها و موسسه های دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات مصوب ۵ آبان ۱۳۸۹ و اصلاحیههای بعدی آن عبارت « نرخ صفر مالیاتی» جایگزین عبارت « معافیتهای مالیاتی» میگردد.
وضعیت مالیاتی درآمد ناشی از فعالیت های اقتصادی برای اشخاص حقیقی
?وضعیت مالیاتی درآمد ناشی از فعالیت های اقتصادی برای اشخاص حقیقی:
کسب درآمد ناشی از فعالیت های کشاورزی و .. موضوع ماده ۸۱ قانون مالیاتهای مستقیم ،
✔️ 《برای اشخاص حقیقی》
? به طور کلی مشمول مالیات نمی باشد .
? البته لازم به یادآوری است این دسته از اشخاص مکلف به انجام سایر تکالیف مالیاتی از جمله تکلیف موضوع ماده ۸۶ ق.م.م ( ارایه لیست حقوق ) خواهند بود و به عبارتی در این خصوص معافیتی برای آنان پیش بینی نشده است .
?? اشخاص حقیقی مشمول ماده ۸۱ قانون مالیاتهای مستقیم با توجه به نظریه مورخ ۷/ ۸/ ۹۷ مدیرکل دفتر فنی و حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی ، 《مشمول ارسال فهرست معاملات موضوع ماده ۱۶۹ مکرر قبل از اصلاحیه و نیز ۱۶۹ پس از اصلاحیه نمی باشند》.
بدون دیدگاه