مشاوره حسابرسی مالیاتی در مورد تعاریف حسابرسی و حسابداری

حسابرسی

مشاوره حسابرسی مالیاتی در مورد تعاریف حسابرسی و حسابداری از جمله تعاریفی است که ممکن است  تفاوت این دو عبارت برای افراد مختلف بوجود آید.در ادامه تفاوت و تبیین توضیخات این دو مفهوم آمده است…

حسابداری و مالیلتی

 

مشاوره حسابرسی مالیاتی در مورد تعاریف حسابرسی و حسابداری

♻️تعاریف مباحث مهم مالیاتی؛

 

حسابداری مالیاتی:

?کلیه فرآیندهای ثبت، تهیه و تنظیم مستندات و مدارک مربوط به امور مالی مورد نیاز جهت ارائه به حوزه مالیاتی انجام می شود،حسابداری مالیاتی گفتهمی شود.به تعبیر دیگر حسابداری مالیاتی کلیه عملیات حسابداری که گزارشات مورد نظر اداره امور مالیاتی را در قالب تکالیف قانون مالیاتهای مستقیم آمادهمی نماید.

 

حسابرسی مالیاتی

?حسابرسی مالیاتی مجموعه فعالیتهای کنترل و نظارت دفاتر و سیستم حسابداری اشخاص حقیقی و حقوقی است که درآن حسابرس از دیدگاه مامورینمالیاتی حسابهای اشخاص را کنترل و به درآمد مشمول مالیات (سود مالیاتی ) می رساند که در قالب گزارش در موعد قانونی به سازمان مالیاتی تسلیممیشود. البته طبق ماده ۲۷۲ اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم(اجرایی از سال ۹۵)از این به بعد خود سازمان مالیاتی تعیین می کند که چه کسانی میبایست گزارش حسابرسی مالیاتی داشته باشند.

 

حسابرسی و حسابداری

 

مشاوره حسابرسی مالیاتی راجع به اظهارنامه شراکتی

 

✅ اظهارنامه شراکتی

 

? در خصوص صاحبان فعالیت شغلی مشارکتی ، تنها تکمیل یک اظهارنامه کافی است و نیازی به ارایه اظهارنامه انفرادی به تفکیک شرکاء نمی باشد.

 

? اطلاعات شرکاء در واحدهای مشارکتی از سامانه ثبت نام الکترونیکی بارگزاری خواهد شد لذا در صورت عدم ثبت اطلاعات لازم (از جمله اطلاعات شرکاء…) می بایست شریک اصلی نسبت به تکمیل اطلاعات در سامانه ثبت نام اقدام نماید .

 

? در اینصورت اطلاعات شریک اصلی به همراه اطلاعات سایر شرکاء در اظهارنامه الکترونیکی بارگزاری و امکان تکمیل و ارائه یک اظهارنامه مالیاتی ( مشارکتی) فراهم خواهد بود .

 

?پرسش , پاسخ مالیاتی

 

?در صورتی که فرآیند ابلاغ به درستی رعایت نگردد، مرجع صلاحیت­ دار به منظور رسیدگی و #دادرسی_مالیاتی کدام مرجع است؟

 

✅در صورتی که شرایط مربوط به فرآیند ابلاغ از نظر محل ابلاغ و تحویل گیرنده اوراق رعایت نگردد، مرجع صلاحیت­ دار به منظور رسیدگی و دادرسی مالیاتیهیئت حل اختلاف مالیاتی ماده ۲۱۶ ق.م.م است و با درخواست مودی و نوشتن لایحه با اشاره به ماده ۲۱۶ ق.م.م می­ توان پرونده مالیاتی را در مرجعمربوطه گشود.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *