انواع ابلاغات و ذسته بندی آن
دسته بندی انواع ابلاغات
✔️انواع ابلاغ ۴ دسته میشوند:
۱️⃣ابلاغ به مودی:این مورد یکی از مهمترین موارد ابلاغ می باشد که در واقع مامور مالیاتی مستقیما به آدرس قانونی واحد تجاری مراجعه میکند و به مدیرعامل یا بالاترین شخص واحد تجاری تحویل میدهد در صورت اینکه این اشخاص حضور نداشته باشند به اشخاصی که کارمند هستند و نامشان در لیست حقوقآورده میشود یا اشخاص وابسته درجه اول به مودی تحویل میدهد . در زمان ابلاغ باید تاریخ به صورت واضح و بدون خط خوردگی ثبت گردد. تاریخ اقدام جز مدتابلاغ به حساب نمی آید و در واقع اگر زمان لازم برگ ابلاغ ۳۰ روز باشد شما از اول ماه اقدام تا اول ماه بعد یعنی ۳۱ روز فرصت خواهید داشت زیرا روز اقدام بهحساب نمی آید.
در صورتی که اشخاص مذکور در محل حضور نداشته باشند یا برگه ابلاغ را از مامور مالیاتی تحویل نگیرند مامور مالیاتی می تواند برگ ابلاغ را به محل الصاقکند و یا درج نماید استنکاف، به معنی دریافت نکردن برگه توسط مودی، به معنای ابلاغ برگه می باشد و قابل پیگیری خواهد بود اکیدا توصیه میشود که از عدمدریافت برگ ابلاغ قانونی خودداری ننمایید.
۲️⃣ ابلاغ پستی در این نوع ابلاغ مامور پست کلیه عملیاتی را که مامور مالیاتی انجام میدهد، انجام میدهد و نتیجه را به اداره امور مالیاتی اعلام میکند.
۳️⃣ ابلاغ قانونی تفاوت ابلاغ قانونی با ابلاغ به مودی در این است که زمان ابلاغ به مودی ، مودی وظیفه دارد به موضوع سریعا رسیدگی کنداما در ابلاغ قانونیفرض میشود که شاید مودی نتوانسته برگه را دریافت کند بنابراین باب سخت باز است که بتواند چنانچه اعتراضی دارد یا مدارکی به همراه خود به اداره امورمالیاتی مراجعه کند.
۴️⃣ ابلاغ رسانه ای در این ابلاغ اگر با توجه به تمام شرایط ذکر شده اداره امور مالیاتی به مودی دسترسی نداشته باشد و نتواند آدرس دقیق را پیدا کند بهنزدیک ترین رسانه به اداره امور مالیاتی مراجعه میکند و برگه ابلاغیه را در روزنامه درج می نماید.
بدون دیدگاه