اظهار نظر حسابرسی ودسته بندی آن

جبران خسارت

اظهار نظر حسابرسی ودسته بندی آن چزو مباحث مهم حسابداری و حسابرسی میباشد که تقسیم بندی آن را ذیل مطلب می خوانید…

 

 

اظهار نظر حسابرسی ودسته بندی آن

اظهارنظر حسابرسی به دسته های زیر تقسیم می گردد :

 

? ۱ . اظهارنظر مقبول : در مواردی که حسابرس به این نتیجه برسد که صورت مالی واحد مورد رسیدگی وضعیت مالی نتایج عملیات و تغییرات در وضعیتمالی را از تمام جنبه های با اهمیت طبق استانداردهای حسابداری به نحو مطلوب نشان می دهد اظهارنظر مقبول یا تعدیل نشده موقعی صادر می گردد کهصورت مالی عاری از تحریف با اهمیت باشد .

 

? ۲ . اظهارنظر مشروط : در مواردی که تحریف صورتهای مالی و محدودیت در رسیدگی در مجموع و یا به تنهایی دارای اثر با اهمیت ولی غیر اساسی برصورت مالی باشد گزارش حسابرس به صورت مشروط خواهد بود .

 

? ۳ . اظهارنظر مردود یا منفی یا رد : موقعی که حسابرس با کسب شواهد حسابرسی کافی به این نتیجه برسد که تحریف ها به تنهایی یا در مجموعنسبت به صورتهای مالی با اهمیت و فراگیر است و مطلوبیت کلی صورت مالی را مخدوش می کند گزارش حسابرس به صورت مردود صادر خواهد شد .

 

? ۴ . عدم اظهارنظر : موقعی صادر می شود که محدودیت در رسیدگی یا ابهام یا هر دو با هم دارای ایرادات اساسی و فراگیر نسبت به صورت های مالیباشد و آثار آن چنان با اهمیت و فراگیر باشد که حسابرس نتواند نسبت به صورت های مالی اظهارنظر کند از آنجاییکه در این گزارش حسابرس اظهارنظری بیاننمی دارد لذا بند اظهارنظر حسابرس با عبارت به نظر این موسسه شروع نمی گردد .

 

شماره اقتصادی

 

 تفاوت شماره اقتصادی قدیم و جدید

 

?شماره ا قتصادی قدیم:

?شماره ای است که بر خلاف نام ظاهری آن خیلی قدیمی نیست و هر شخص حقیقی و حقوقی قبل از ثبت نام کد اقتصادی جدید و هرگونه اقدام در سامانهمالیاتی به آن نیازمند است و شامل ۱۲ رقم میباشد. ضمناً تمامی سازمان های دولتی نیز دارای کد اقتصادی هستند.

 

? شماره اقتصادی جدید :

?همانند کد ملی شخص حقیقی و حقوقی در سامانه مالیاتی محسوب می شود.. وقتی طرح جامع مالیاتی پیاده سازی شد یک بروزرسانی گسترده درسطح جامعه مودیان مالیاتی توسط سازمان بدین منظور صورت گرفت .

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *