قرارداد پیمانکاری و نحوه ارسال اطلاعات


قرارداد پیمانکاری ونحوه ارسال اطلاعات برمبنای روش درصد پیشرفت کار در راستای دستورالعمل اجرائی ماده ۱۶۹ مکرر [ قبل از اصلاحیه و ۱۶۹ پس از اصلاحیه ] قانون مالیاتهای مستقیم طبق بخشنامه مالیاتی ۲۷/ ۲/ ۱۳۹۳، تبیین شده است …

 

 

 

 

قرارداد پیمانکاری و نحوه ارسال اطلاعات

 

? نظر به ابهامات و شبهات مطرح شده در خصوص چگونگی اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم برای فعالیت های پیمانکاری، بدینوسیله در راستای یکسان سازی روند ارسال اطلاعات معاملات فصلی از سوی مؤدیان محترم مالیاتی به اطلاع می رساند ؛

 

? با توجه به استانداردهای حسابداری، مؤدیان مالیاتی که برای شناسایی درآمد از روش درصد پیشـرفت کار استفاده می نمایند،شـایسته است کارفرما و پیمانکار مربوطه جـهت یکسان سازی و برابری درآمد اعلام شده توسط پیمانکار و هزینه های انجام شده توسط کارفرما، صرفاً در خصوص ارسال فهرست معاملات فصلی بر مبنای مبلغ صورت وضعیت تأیید شده توسط کارفرما و با توجه به تاریخ تأیید صورت وضعیت مذکور اقدام نمایند.

 

? در هر صورت عدم تطابق درآمد ابرازی که بر مـبنای درصـد پیـشرفت کارشـناسائی شـده با فـهرست های ارسـالی کـارفرمـا یا پیـمانـکار کـه بـر مـبنای صــورت وضـعیت هـای تـأیید شـده ارسـال شـده اسـت، مـوجب بی اعتباری دفاتر و تعلق جرائم موضوع ماده ۱۶۹ مکرر مذکور نخواهد بود.

 

 

 

محرومیت ها و جرایم مرتبط با عدم ارسال اظهارنامه

 

? عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر؛

?? موجب عدم برخورداری از هر گونه معافیت مالیاتی ؛

?عدم اعطای معافیت مالیاتی سالانه برای اشخاص حقیقی
?عدم اعطای معافیت مالیاتی برای اشخاص حقوقی برخوردار از معافیت مالیاتی در طول دوره برنامه پنجم
?با توجه به اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم قابل اعمال از ابتدای سال ۱۳۹۵ شرط برخورداری از معافیت مالیاتی با نرخ صفر ، ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر اعلام شده است .

?? موجب تعلق جرایم غیر قابل بخشش ؛

?در اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم که از ابتدای سال ۱۳۹۵ قابل اجرا می باشد جریمه عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر، برای اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل سی درصد (۳۰%) مالیات متعلق و برای سایر مودیان ده درصد (۱۰%) مالیات متعلق تعیین شده است که کلاً غیرقابل بخشش می باشد .

?? ضمناً جریمه مالیات ابرازی ( همراه اظهارنامه )پرداخت نشده در موعد مقرر دو و نیم درصد (٢.۵%) مالیات به ازای هر ماه نسبت به مدت تأخیر از سررسید پرداخت، خواهد بود

?? همچنین در صورتیکه مودی مکلف به نگهداری دفاتر قانونی باشد ، در صورت عدم تسلیم ترازنامه و حساب سود و زیان یا عدم ارائه دفاتر مشمول جریمه ای معادل بیست درصد(٢۰%) برای هر یک ازموارد مذکور خواهد بود .

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *