جبران خسارت و آیین نامه احرازشروط


جبران خسارت ، هزینه هاو آیین نامه  احراز شروط جبران خسارت ، مطابق  آئين نامه اجرايی مذکور، موضوع بند (۹) ماده ۱۴۸ اصلاحی قانون مالياتهای مستقیم، شروط مربوط به هزینه های جبران خسارت وارده به فعالیت و دارایی موسسه تبیین شده است…

 

جبران خسارت ، هزینه هاو آیین نامه  احراز شروط جبران خسارت

 

?۱ . اعلام کتبي موضوع خسارت توسط مؤدي ( اعم از اشخاص حقيقی و حقوقی) حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاريخ ايجاد خسارت به فعاليت و دارايی موسسه ، همراه با اسناد مدارکي که در اختيار دارد به اداره امور مالياتی ذيربط.

 

?۲ . احراز خسارت وارده از سوی اداره امور مالياتی ذيربط پس از بررسی اسناد ومدارک ارائه شده توسط مؤدی و اطلاعات مکتسبه باتوجه به مستندات زير:

◽️۲ – ۱ . گواهی يا تائيديه خسارت وارده از سوی مراجع ذيصلاح که متولی تشخيص خسارت می باشند و ياهرگونه سند معتبر ديگری که خسارت وارده را تائيد نمايد.

◽️۲ – ۲ . صورتجلسه يا صورتجلساتی که درخصوص ايجاد خسارت توسط مؤدی يا ساير مراجع ذيربط دراين زمينه تنظيم گرديده است.

◽️۲ – ۳ . قراردادهای بيمه مربوط.

 

?۳ . خسارت وارده طبق قانون و مقررات يا قراردادهای موجود جبران آن به عهده ديگری نبوده و يا درهرصورت از طريق ديگر جبران نشده باشد.

 

?۴ . ارائه تعهد کتبی مؤدي مبنی بر اينکه اين خسارت از طرف هيچ مرجعی جبران نشده است.

 

 

شرایط صدور گواهینامه ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده

برابر دستورالعمل مورخ ۱/ ۳/ ۱۳۹۶ سازمان امور مالیاتی در خصوص گواهینامه ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده موضوع ماده “۱۸” قانون مالیات بر ارزش افزوده

 

? یکی از شرایط صدور گواهینامه ثبت ‌نام ، پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده قطعی اعلام گردیده است

 

? در این دستورالعمل برای برخی مودیان که دارای بدهی مالیاتی قطعی بوده و متقاضی صدور گواهی یادشده می باشند آمده است ؛

? در موارد خاص که با دلایل توجیهی قابل قبول امکان پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی وجود ندارد و مودیان از نظر ثبت ‌نام و یا دریافت مالیات و عوارض از کارفرمایان یا خریداران با مشکل مواجه می‌باشند، مدیران کل امور مالیاتی مجاز خواهند بود با در نظر گرفتن وضعیت مودی و با اخذ تضمین لازم از جمله چک ( از حساب‌های بانکی معتبر و فعال مودیان ) و در صورت عدم امکان دریافت چک، اخذ تعهد کتبی پرداخت بدهی توسط مودی، امکان صدور گواهینامه ثبت ‌نام حداکثر شش ماهه را برای این دسته از مودیان فراهم نمایند.

? فلذا می بینیم که منعی از بابت صدور گواهینامه ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده برای مودیان بدهکار از این حیث وجود ندارد .

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *