مالیات مقطوع صاحبان مشاغل

مالیات خودروهای لوکس

مالیات مقطوع صاحبان مشاغل موضوعی است که همواره مورد دغدغه انواع صاحبین مشاغل وکسب و کار بوده است. تشریح راهکار قانونی آن را بخوانید..

 

ماليات مقطوع

 

  مالیات مقطوع صاحبان مشاغل و چگونگی آن:

 

?  مطابق متن قانون مالیاتهای مستقیم ماده ۱۰۰ – تبصره :

در مورد مالیات مقطوع صاحبان مشاغل، سازمان امور مالیاتی كشور می‌تواند برخی از مشاغل یا گروه‌هایی از آنان را كه میزان فروش كالا و خدمات سالانهآنها حداكثر 《 ده برابر معافیت موضوع ماده(۸۴) این قانون 》 باشد ؛

[ این میزان برابر دستورالعمل مورخ ۸/ ۳/ ۹۷ سازمان امور مالیاتی مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان اعلام شده است ]

 

? از انجام بخشی از تكالیف از قبیل نگهداری اسناد و مدارك موضوع این قانون و ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف كند و مالیات مؤدیان مذكور را به‌صورت مقطوعتعیین و وصول نماید.  لازم به ذکر است که در مواردی كه مؤدی كمتر از یك سال مالی به فعالیت اشتغال داشته باشد مالیات متعلق نسبت به مدت اشتغال محاسبه و وصولمی‌شود.

 

? حكم این تبصره مانع از رسیدگی به اظهارنامه‌های مالیاتی تسلیم شده در موعد مقرر نخواهد بود.

 

تجمیع

 

زمان درج اطلاعات بصورت تجمیع به شرح (معاملات کمتر از ۱۰درصد مبلغ حد نصاب ) در صورت معاملات ؟

 

مطابق بند ۴-۵ دستور العمل شماره ۲۰۰/۳۹۵۴ مورخ ۱۳۹۲/۰۳/۰۷ ؛

برای خرید های تا میزان ۱۰ در صد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده ۳ قانون برگزاری مناقصات، معاملات مذکور را طی یک سطر درفهرست سه ماهه (فرم شماره ۴) به صورت تجمیعی به شرح (معاملات کمتر از ۱۰% مبلغ حد نصاب) درج نمایید.

 

?لازم به ذکر است اگر معاملات اعلام شده به شرح فوق از ۱۰% مبلغ خرید سالیانه شما بیشتر باشد، شما به عنوان مودی دارای ریسک محسوب گردیده ودر اواویت رسیدگی قرار خواهید گرفت.

 

◾️قابل توجه مودیان مالیاتی

?بند ۶ از بخشنامه شماره ۱۶۰۰۲/ ۱۴۴/ ۲۱۳ مورخ ۱۶/ ۲/ ۱۳۸۸

?در صـورتیکه مـوردی از مفـقودی فـرم [ گواهی موضوع ماده ۱۸۷ ق.م.م که حالیه توسط ادارات امور مالیاتی صادر می شود و به مودی جهت ارائه به دفترخانه اسناد رسمی تسلیم می شود ] گزارش گردد، لازم است اداره کل طی صورتجلسه ای که به امضاء نماینده دادستانی و مسئول واحد حراست رسیده باشد، مراتب را با ذکر شماره سریال ونوع گواهی حداکثر ظرف مدت یک هفته به دادستانی انتظامی مالیاتی جهت پیگیری و رونوشت آن را به دفتر خدمات مالیاتی ارسال نمایند.

?بدیهی است در صورت بروز مورد فوق صدور گواهی المثنی جهت مودی منوط به تأئید مراتب عدم استفاده از گواهی مفقودی توسط دفتر اسناد رسمی مربوط و تعهد کتبی مودی مبنی بر پذیرش مسئولیت وعواقب بعدی هر گونه سوءاستفاده احتمالی از گواهی مفقودی می باشد.

?ضمنا مراتب فقدان اعتبار گواهی مفقودی در نسخه گواهی المثنی توسط اداره امور مالیاتی درج گردد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *