هزینه های قابل قبول در احکام مالیاتی حوزه ورزش درمواد قانونی مندرج در قانون برنامه ششم توسعه که نوع و موارد این نوع هزینه های قابل قبول مالیاتی در صنعت ورزش ایران《 طی سال های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ 》 شمرده شده است :
هزینه های قابل قبول در احکام مالیاتی حوزه ورزش
⭕️⭕️ احکام مالیاتی قانون برنامه ششم در حوزه ورزش که به عنوان هزینه قابل قبول شناخته می شود
⭕️ بند چ ماده ۷ قانون برنامه ششم توسعه :
? الف) هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث، تکمیل و تجهیز فضاها، اماکن و توسعه ورزش همگانی، با تایید وزارت ورزش و جوانان، هزینه قابل قبول مالیاتی به شمار می رود.
? ب) کمک به وزارت ورزش و جوانان با تأیید وزارت مذکور به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی تلقی میگردد.
⭕️ بند ج ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه :
? هزینه کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی در احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز سالن های ورزشی وابسته به وزارت آموزش و پرورش که در چهارچوب مصوب شورای برنامهریزی و توسعه استان انجام میشود با تأیید سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور بهعنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب میشود.
⭕️ بند ث ماده ۶۵ قانون برنامه ششم توسعه :
? هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای احداث، توسعه و تکمیل و تجهیز فضاهای ورزشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی مورد محاسبه قرار می گیرد.
⭕️ هزینه های قابل قبول خرید کتاب و سایر کالاهای فرهنگی هنری:
هزینه هایی که حائز شرایط مذکور در ماده ۱۴۷ ق.م.م باشد ، در حساب مالیاتی مودی قابل قبول است :
? هزینه خرید کتاب و سایر کالاهای فرهنگی هنری برای کارکنان و افراد تحت تکفل آنان تا میزان حداکثر ۵% معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم
? معافیت سالانه حقوق موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم در سال های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ به ترتیب ؛
? ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۲۴۰ ریال
? ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۲۷۶ ریال
? ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۳۳۰ ریال می باشد .
? یعنی هر کارفرما می تواند پنج درصد مبالغ فوق را در هر سال برای کارکنان خود و حتی افراد تحت تکفل آنان در بخش خرید کتاب و خرید سایر کالاهای فرهنگی و یا هنری هزینه نماید. که این هزینه می تواند چنانچه حائز شرایط مقرر باشد به عنوان هزینه در حساب مالیاتی مودی مورد قبول قرار گیرد .
بدون دیدگاه