هزینه های قابل قبول مالیاتی در زمینه ورزش


هزینه های قابل قبول  مالیاتی در زمینه ورزش یکی از مواردی است که مورد سوال ورزشکاران، باشگاههای مختلف ورزشی، و افراد دیگر می باشد.زیرا تقویت و تشویق روحیه ورزشکاری و ورزش در بین مردم، نیازمند این است که مسوولان ذی ربط دولتی و نیز مسوولین مالیاتی، این امر مهم را در نظر بگیرند تا با پذیرش این نوع هزینه ها ، موجب جذب بیشتر و روز افزون جوانان و قشرهای مختلف مردمی شوند.در ادامه تشریح این هزینه های قابل قبول مالیاتی در امر ورزش را بخوانید…

هزینه های قابل قبول ورزشی

احکام مالیاتی ورزشی

⭕️ احکام مالیاتی قانون برنامه ششم در حوزه ورزش طی سال های ۱۳۹۶ الی ۱۴۰۰ که به عنوان هزینه قابل قبول شناخته می شود

مطابق بند چ ماده ۷ قانون برنامه ششم توسعه :
? الف) هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث، تکمیل و تجهیز فضاها، اماکن و توسعه ورزش همگانی، با تایید وزارت ورزش و جوانان، هزینه قابل قبول مالیاتی به شمار می رود.
? ب) کمک به وزارت ورزش و جوانان با تأیید وزارت مذکور به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی تلقی می‌گردد.

? بند ج ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه :
? هزینه کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی در احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز سالن های ورزشی وابسته به وزارت آموزش و پرورش که در چهارچوب مصوب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان انجام می‌شود با تأیید سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور به‌عنوان هزینه قابل پذیرش مالیاتی محسوب می‌شود.

? بند ث ماده ۶۵ قانون برنامه ششم توسعه :
? هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای احداث، توسعه و تکمیل و تجهیز فضاهای ورزشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی به عنوان هزینه‌های قابل پذیرش مورد محاسبه قرار می گیرد.

مطابق این قانون، ظرفیت و پتانسیل بسیار مناسبی است که هم وزارت ورزش و جوانان و هم نهادها و اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی، در زمینه گسترش و اهتمام به امر ورزش و ساخت ورزشگاهها در جهت تشویق و جذب جوانان اهتمام لازم را مبذول دارند…

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *