تنظیم لایحه دفاعیه مالیاتی و موارد مهم آن از موارد مهمی است که وکلای گروه ما با دقت و وسواس زیاد سعی در رعایت آن جهت تکمیل یک لایحه قوی دارند…
تنظیم لایحه دفاعیه مالیاتی وموارد مهم
? ۱. با استناد به ماده ۲۳۷ قانون مالیاتهای مستقیم، گزارش کامل رسیدگی که مبنای صدور برگ تشخیص است را از اداره امور مالیاتی مربوطه دریافتمی کنیم.
? ۲. گزارش رسیدگی را به دقت مطالعه و بررسی می کنیم.
? ۳. نحوه رسیدگی را با مقررات قانون مالیاتهای مستقیم و آیین نامهها، بخشنامهها، آرای شورای عالی مالیاتی و نیز حسب مورد دیوان عدالت اداریرا مقایسه می نماییم.
? ۴. لایحه دفاعیه را با مغایرتهای نحوه رسیدگی اداره امور مالیاتی با قوانین و مقررات مراجع مذکور در فوق تنظیم می کنیم.
آستان قدس رضوی کی از پرداخت مالیات معاف شد؟
در تاریخ ۹ آذر ۱۳۵۵ ،مجلس شورای ملی ، آستان قدس رضوی را از پرداخت مالیات معاف کرد
? بخشی از صورتجلسه مجلس شورای ملی در آن روز را می خوانید:
? گزارش از کمیسیون امور اقتصادی و دارایی به مجلس شورای ملی کمیسیون امور اقتصادی و داریی در جلسه روزچهارشنبه ۲۶/ ۸/ ۱۳۵۵ با حضور آقایعلیاصغر طباطبایی معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی ، لایحه شماره ۳۶۷۳۲ مورخ ۱۷/ ۶/ ۱۳۵۵ راجع به معافیت سهام و سهمالشرکت آستان قدس رضویاز مالیات بر درآمد را که گزارش شور اول آن به شماره ۴۰۸ چاپ گردیده است برای شور دوم مورد رسیدگی قرارداد و مصوبه شور اول را تصویب کرد. اینکگزارش آن را به مجلس شورای ملی تقدیم میدارد.
? ماده واحده – مؤسساتی که تمام سرمایه یا سهام آنها متعلق به آستان قدس رضوی است از پرداخت مالیات بر درآمد معاف میباشند همچنین درشرکتهایی که قسمتی از سرمایه یا سهام آنها متعلق به آستان قدس رضوی است آن قسمت از درآمد مشمول مالیات شرکت که به سهم سرمایه تعلقمیگیرد یا به عنوان سود سهام به آستان قدس رضوی پرداخت یا تخصیص داده میشود از پرداخت ده درصد مالیات شرکت موضوع بند ت ماده ۸۰ قانونمالیاتهای مستقیم و مالیات سود سهم سرمایه یا سود سهام حسب مورد نیز معاف خواهد بود.
? آن قسمت از مالیات که از اول سال ۲۵۲۶ به بعد وصول نشده است مشمول این معافیت خواهد بود.
بدون دیدگاه