وکیل مالیاتی تهران کسی است که به همه قوانین، آیین نامه ها و بخشنامه های اداره مالیات آگاهی دارد و با توجه به تحصیلات و رشته تحصیلی او می تواند از سازمان ها یا شرکت ها در برابر پرداخت های مالیاتی سنگین دفاع کند.
مالیات مبلغی است که دولت برای تقویت عمومی حکومت و تامین مخارج از اشخاص، شرکت ها و موسسات بر اساس قوانین دریافت می کند پس استخدام وکیل مالیاتی سرمایه گذاری و پس انداز حساب می شود.
شرح وظایف وکیل مالیاتی
وظایف وکیل مالیاتی با توجه به شناختی که از قوانین، آیین نامه و بخشنامه های مالیاتی دارد می تواند یک سازمان، شرکت یا فرد را در پرداخت مالیات سالیانه کمتری کمک کند.
کاهش هزینه های ناشی از مالیات یک سازمان یا شرکت به دو صورت به کمک مشاور مالیاتی انجام می گیرد.
در دست گرفتن پرونده های مالیاتی یک مجموعه در اداره مالیات و حل کردن مشکل های آن در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی که به پرونده های مالیاتی رسیدگی می کنند اصلی ترین وظیفه وکیل مالیاتی است.
صاحبان مشاغل هر سال باید در زمان مشخص نسبت به پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی و تحویل آن به اداره مالیات اقدام کند که در بعًی از موارد ماموران مالیاتی با توجه به بررسی های خود برخی از اظهارنامه ها را رد کرده و رقم دیگری را به عنوان مالیات برای شرکت اختصاص می دهند.
در این موقع شرکت به یک وکیل مالیاتی نیاز دارد تا بتواند در مراجع رسیدگی به حل اختلاف از اظهار نانه مالیاتی شرکت دفاع کند و از پرداخت مالیات مضاعف توسط شرکت جلوگیری کند.
وکیل های مالیات با بدست گرفتن پرونده مالیاتی شرکت با تخصص و تجربه و همچنین با آگاهی که به قوانین اداره مذکور دارند با حضور در هیئت های حل اختلاف و دفاع از اظهار نامه مالیاتی ارسال شده توسط شرکت رای صادر شده از سوی اداره مالیات را برگردانده و از پرداخت مالیات زیاد توسط شرکت جلوگیری می کند.
مشاوره مالیاتی با هزینه مناسب
از جمله ویژگی های بارز مشاور مالیاتی این است که دارای مدرک تحصیلی معتبر در رشته های مالی و حقوقی باشد همچنین به فنون مذاکره و نحوه استفاده از بخشنامه های مالیاتی و تبصره ها تسلط داشته باشد.
همین طور به روز باشد و قوانین را روزانه مطالعه کند و روزانه در اداره مالیات با هیئت های مختلف حضور داشته باشد و بر کوتاه کردن مسیر پرونده تسلط داشته و از فرصت های ایجاد شده بهره کافی را ببرد.
به قوانین اداره تامین اجتماعی و اداره کار نیز تسلط داشته باشد.
به مشاوره مالیاتی که این خصوصیات را داشته باشد باید نه به دید هزینه مشاوره مالیاتی بلکه به دید یک سرمایه گذاری سود آور نگاه کرد.
بدون دیدگاه