? کارتخوان و واریزی ها به حساب های بانکی متصل به کارتخوان از جمله مواردی است که چگونگی احتساب مالیاتی آن ، مورد ابهام و سوال مودیان مالیاتی و صاحبین کسب و کار قرار می گیرد.
انواع واریزی ها به دستگاه کارتخوان
?یکی از طریق کارت بانکی که مستقیما از طریق کارتخوان به حساب بانکی متصل واریز می شود و
?یکی دیگر هم واریزی های غیرمستقیم ( توسط صاحب کارتخوان و یا دیگران ) به حساب متصل به کارتخوان که می تواند به صورت نقدی ، حواله ، انتقالی و … باشد
?از نظر سازمان امور مالیاتی ، همه نوع واریزی ها به حساب متصل به کارتخوان ، حساب مربوط به فعالیت شغلی مودی ( صاحب کارتخوان ) بوده و قابل حسابرسی .
بند ۱۲ بخشنامه شماره ۱۶/ ۹۹/ ۲۰۰ مورخ ۳۱/ ۱/ ۱۳۹۹ سازمان امور مالیاتی در خصوص تراکنش های بانکی
?با توجه به اینکه اطلاعات واصله مربوط به تراکنش های بانکی در قالب اطلاعات پولی بوده و این امر می تواند موید وجود فعالیت مالی باشد لکن لزوما میزان فعالیت های مالی با فعالیت های پولی مودیان یکسان نمی باشد، بنابراین می بایست در نظر داشت که کلیه اقلام وارده به حسابهای بانکی مودیان دلیلی بر وجود درآمد نبوده و این امر می بایست با توجه به ماهیت فعالیت مودیان و واقعیت امر مد نظر گروه رسیدگی قرار گیرد.
ابهامات مالیات بر ارزش افزوده در خصوص عدم ارسال فهرست معاملات
? بخشنامه شماره ۱۳۳/ ۹۷/ ۲۰۰ مورخ ۲۷/ ۹/ ۱۳۹۷ سازمان امور مالیاتی در خصوص برخی ابهامات در مقررات مالیات بر ارزش افزوده
?۳ – عدم ارسال فهرست معاملات تمام یا برخی از دورههای مالیاتی مودیان در سامانه معاملات موضوع تبصره (۳) ماده (۱۶۹) قانون مالیاتهای مستقیم و همچنین عدم تسلیم اظهارنامه و یا ابراز میزان فروش کالا و خدمات کمتر از مبلغ واقعی توسط فروشنده در اظهارنامه، دلیلی برای عدم پذیرش اعتبار مالیاتی واقعی مودیان نبوده و ادارات امور مالیاتی می بایست بر اساس اطلاعات موجود نسبت به رسیدگی دورههای مالیاتی وفق مقررات اقدام نمایند و در صورت وجود ابهام در خصوص اقلام مورد نظر، مراتب جهت احراز اصالت معامله از مراجع ذیصلاح از جمله اداره امور مالیاتی مربوط، گمرک جمهوری اسلامی ایران استعلام گردد و در صورت اخذ تأییدیه نسبت به پذیرش اعتبار اقدام نمایند.
بدون دیدگاه