پزشکان وبی اثر کردن نسخه الکترونیک

پزشکانپزشکان با رویه بی اثر کردن نسخه الکترونیک و بها ندادن بهنسخه الکترونیک ، به گونه ای از زیر بار مالیات شانه خالی میکنند.این اقدام پزشکان برای دولت و مسوولین سازمان امور مالیاتی همچنین قشر عامه مردم وکارمندان و کارگران که مالیات آنها رویحقوق مایانه آنها کسر می شود، قابل قبول نیست چرا   که با تبعیض مالیاتی روبرو میشوند.در ادامه این مبحث با ما همراه..
باشید…

چگونگی فرار مالیاتی برخی از پزشکان

در وضعیتی که برخی پزشکان به دلیل سودجویی برای فرار از مالیات یا ناآگاهی خود یا فقدان زیرساخت های مناسب از نوشتن نسخه های الکترونیکی پرهیز می کنند، با توجه به این که بسیاری از داروخانه ها دیگر نسخه های کاغذی را از بیماران قبول نمی کنند، در چنین شرایطی مردم ناچار می شوند که هزینه داروهایشان را به صورت آزاد پرداخت کنند. در این میان اما دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی در گفت و گو با رکنا از مردم می خواهد که یک سال دیگر صبر کنند تا تمام اشکالات طرح نسخه نویسی الکترونیکی برطرف شود و همه پزشکان به نوشتن نسخه های الکترونیکی مجاب شوند تا بعد از آن ناچار نباشند که هزینه نسخه های کاغذی را از جیب بپردازند.
نسخه نویسی الکترونیک طرحی است که از سال گذشته وزارت بهداشت به عنوان گام اول نظام ارجاع اجرایی کرده است. در طرح نسخه نویسی الکترونیک  قرار بود از مهرماه امسال تمام نسخه ها  توسط پزشکان،به صورت الکترونیکی نوشته شود، اما به دلیل فراهم نبودن همه زیرساخت ها برای اجرای کامل طرح  نسخه نویسی الکترونیک اجرای کامل این طرح تا اردیبهشت امسال به تعویق افتاد. در این میان با وجود اصرار دولت و وزارت بهداشت بر اجرای کامل طرح نسخه نویسی الکترونیک ، هنوز هم پزشکانی هستند که به دلایل گوناگون از نوشتن نسخه های الکترونیکی طفره می روند. بخشی از این پزشکان که در مطب های خود کارتخوان قرار نمی دهند، برای این که از مالیات فرار کنند، ازنسخه نویسی الکترونیک  پرهیز می کنند.

وضعیتی که برخی پزشکان به دلیل سودجویی برای فرار از مالیات یا ناآگاهی خود یا فقدان زیرساخت های مناسب از نوشتن نسخه های الکترونیکی پرهیز می کنند، با توجه به این که بسیاری از داروخانه ها دیگر نسخه های کاغذی را از بیماران قبول نمی کنند، در چنین شرایطی مردم ناچار می شوند که هزینه داروهایشان را به صورت آزاد پرداخت کنند. در این میان اما دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی در گفت و گو با رکنا از مردم می خواهد که یک سال دیگر صبر کنند تا تمام اشکالات طرح نسخه نویسی الکترونیکی برطرف شود و همه پزشکان به نوشتن نسخه های الکترونیکی مجاب شوند تا بعد از آن ناچار نباشند که هزینه نسخه های کاغذی را از جیب بپردازند.

دور زدن مالیات و بی اثر کردن بیمه با نسخه های غیر الکترونیکی / دکتر قناعتی: مردم یکسال تحمل کنند + صوت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید ...