مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهرات


مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهرات،از جمله قوانینی است که در سال ۱۴۰۰ تدوین شده است.ذیل این مطلب به تشریح این موضوع و مالیات بر ارزش افزوده آن می پردازیم:

مالیات طلا

 ماده ۲۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۲ خرداد ۱۴۰۰

◾️ب- طلا، جواهر و پلاتین

?۱ . اصل طلا، جواهر و پلاتین به کار رفته در مصنوعات ساخته شده از فلزات مزبور، معاف از مالیات و عوارض می باشد.

?۲ . اجرت ساخت، حق العمل و سود فروشنده کالاهای موضوع این بند مشمول مالیات و عوارض با نرخ نه درصد (۹%) می باشد.

?۳ . پس از راه اندازی سامانه مودیان، عرضه کنندگان کالا و خدمات مربوط به این بند مکلفند کلیه عملیات خرید و فروش خود را در سامانه مزبور ثبت کنند. درج ارزش اصل طلا، جواهر و پلاتین، اجرت ساخت، حق العمل و سود فروشنده به تفکیک در صورتحساب الکترونیکی الزامی است. در صورت کتمان و یا عدم ثبت تمام یا برخی از معاملات در سامانه مذکور مشمول جریمه ای معادل نه درصد (۹%) ارزش طلا، جواهر و پلاتین است که غیر قابل بخشودگی می باشد. این جریمه علاوه بر جریمه مذکور در بند “ب” ماده (۳۹) این قانون است.

?۴ . کلیه واحدهای فعال در زنجیره عرضه کالا و خدمات مربوط به این بند مکلفند حداکثر تا دوماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون از پایانه فروشگاهی مورد تایید سازمان استفاده کنند، در غیر این صورت اتحادیه های ذی ربط و اتاق اصناف ایران موظفند پروانه فعالیت واحدهای موضوع این بند در کل زنجیره مربوط را که بدون استفاده از پایانه فروشگاهی اقدام به فروش کالا یا خدمت می کنند، باطل نمایند. نیروی انتظامی موظف است از ادامه فعالیت واحدهای فاقد پروانه جلوگیری کند.

میزان مالیات طلا

میزان مالیات اصل طلا و اجرت آن

 

قابل توجه همه از جمله صاحبان مشاغل طلا فروشی

◾️اصل طلا و اجرت آن [ تا زمان لازم الاجرا شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده – از ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰ ] همچنان مشمول مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصد است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *