معافیت مالیاتی واحکام مالیاتی قانون برنامه ششم در حوزه ورزش که به عنوان هزینه قابل قبول شناخته می شود، مواد قانونی مندرج در قانون برنامه ششم توسعه که نوع و موارد هزینه های قابل قبول مالیاتی در صنعت ورزش ایران 《 طی سال های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ 》 را برشمرده است :
معافیت مالیاتی واحکام مالیاتی قانون برنامه ششم در حوزه ورزش
معافیت مالیاتی واحکام مالیاتی قانون برنامه ششم در حوزه ورزش دربند چ ماده ۷ قانون برنامه ششم توسعه آمده است:
? الف) هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث، تکمیل و تجهیز فضاها، اماکن و توسعه ورزش همگانی، با تایید وزارت ورزش و جوانان، هزینه قابل قبول مالیاتی به شمار می رود.
? ب) کمک به وزارت ورزش و جوانان با تأیید وزارت مذکور به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی تلقی میگردد.
⭕️ بند ج ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه :
? هزینه کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی در احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز سالن های ورزشی وابسته به وزارت آموزش و پرورش که در چهارچوبمصوب شورای برنامهریزی توسعه استان انجام میشود با تأیید سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور بهعنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوبمیشود.
⭕️ بند ث ماده ۶۵ قانون برنامه ششم توسعه :
? هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای احداث، توسعه و تکمیل و تجهیز فضاهای ورزشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی به عنوانهزینههای قابل قبول مالیاتی مورد محاسبه قرار می گیرد.
تکالیف مودیان در خصوص نگهداری دفاتر و یا اسناد و مدارک
✅ آیین نامه ماده ۹۵ قانون مالیاتهای مستقیم
☑️ مودیانی که دفاتر دستی نگهداری می نمایند ،مکلفند برای هر سال مالیاتی فقط از دفاتری که طی سال مالیاتی قبل نزد مراجع قانونی ذی ربط ثبت شدهاستفاده نمایند .
☑️ در مواردی که دفاتر ثبت شده مذکور در هر سال برای ثبت عملیات مالی مودیان تا پایان سال مالیاتی کفایت ننماید ، مجاز به استفاده از دفاتر ثبت شده طی همان سال می باشند .
? دفاتر دستی شامل دفتر روزنامه ، دفتر کل ، دفتر روزنامه و کل مشترک ، دفتر معین و نیز سایر دفاتر می باشد .
? منظور از سایر دفاتر ؛ دفاتری است که به استناد مقررات قانونی مربوط از جمله قانون محاسبات عمومی و قانون شهرداری ها به عنوان دفاتر مورد استفادهقرار می گیرند .
بدون دیدگاه